Tösabiten

Lite under två år är en ljuvlig ålder. En av mina absoluta favoritåldrar med alla tre barnen även om alla åldrar har sin charm. Lova loppan är så sjukt charmig just nu. Och envis. Som synden. Gå aldrig emot hennes vilja. Nånsin. Försök aldrig aldrig ta mat eller en leksak av henne. Eller nån annan leksak för den delen om hon är i närheten för då ska hon garanterat ha den. Och tar den. Med icke milt våld. Vi pratar fläskläpp åt kamrater, gråtande storebröder som inte har en chans mot den lilla vildingen. Men ljuv som få.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s