Perfection

Idag kom sommaren. Och vi var lediga. Tacos i mängder en vanlig måndag till lunch i goda vänners sällskap. Årets bikinisäsong inleddes, det varade bara femton minuter, men det var femton minuter of bliss. Magnus invigde gräsklipparen för i år och jag tog några barfotasteg i det grönskande gräset. Trädgårdsfixande, middag, kvällsmål och till slut även tandborstning med tre barn på rad utomhus i kvällssolen. Nu hettande kinder och en familj som är helt kaputt på det bästa av sätt. Bättre blir det inte.

Annonser

4 thoughts on “Perfection”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s