Grupptrycket

Ledig dag och regn. Vad hittar man på då? Jo man städar halva dagen och sedan gör man som alla andra i den här stan, åker till Plantagen. Vi hade tydligen missat att dom hade ett specialerbjudande ikväll, två timmar mellan 19-21 kostade penseerna futtiga 20 cent styck. Naturligtvis råkade jag pricka det klockslaget och blev alltså vittne till pensionärsdamer som roffade åt sig blommor som galningar, skuffade, skrek åt varann att flytta på sig och sina kärror, och hällde jord i håret på varann. 

Jag föll naturligtvis för grupptrycket och roffade alltså åt mig jag också. Vita, förstås. Nåt annat vore ju otänkbart. Men om man kollar noga ser man att jag faktiskt smugit ner lite lila också, i sommar blir det färgshock på terassen.

Annonser

2 thoughts on “Grupptrycket”

  1. Oj NEJ, vad har jag missat?!! Gällde det i alla Plantagen?! Himmelriket! Jag sku ha skuffats där bland de första! 😉

  2. Jag såg faktiskt den där Plantagen annonsen och hade riktigt tänkt åka dit efter billiga penséer, men ångrade mig. Å tur var väl det om där fanns en massa sura tanter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s