On the bright side

Ni vet såna där tankar man kan ha om att nu minsann ska jag bli en bättre människa, bli en sån där smal, sval yogamamma som aldrig ropar med sina barn typ? Ja då kan jag starkt rekommendera denna helvetesförkylning.

Med en hals så svullen och sjuk att det enda som går ner är flytande föda kommer jag i denna takt att komma i beachform 2012 på rekordtid. Och så har jag blivit den där tysta mamman på kuppen eftersom hesa viskningar är det enda jag lyckas frammana. I am now a higher being. Nirvana here I come. Oummmmmmm. (och ja det är tillåtet för mig att driva med yoga eftersom jag själv älskar och utövar yoga men ni andra, beware)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s