Bloggträff goodbye

Som jag har väntat på lördagen och att få komma iväg för mig själv bort från sjukstugan och iväg på bloggträff till August. Men förkylningsgudarna ville annorlunda. För första gången på åratal visade min egen temp imorse 39,2.

Lindrigt i jämförelse med Elias som var uppe på 40,3 inatt efter två olika sorters febernersättande. Tappert lät han oss dra upp honom ur sängen inatt klockan fyra och sänka ner honom i ett svalt bad. Vi kommer igen en annan dag. Men just nu har jag mest lust att göra en Lova.

Annonser

3 thoughts on “Bloggträff goodbye”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s