Lyxhustrun

Hittills idag har jag bland annat servat sjuka gnälliga barn, torkat bort ögoninflammationsvar från ögon, administrerat diverse mediciner, torkat slemmigt grönt snor en gång var tredje minut, bytt bajsblöjor, bytt lakan efter att Lova lyckades få tag i Elias Pronaxen förpackning, fick upp lådan, skruvade upp skruvkorken och beslöt sig för att hans säng var en briljant plats att hälla ut en del av innehållet på.

På vägen till tvättstugan med lakanen steg jag med yllesockorna på i en av de otaliga pölar som hundvalpen just nu lämnar efter sig trots att han är ute nästan en gång i timmen. För att förgylla min dag ytterligare har jag torkat upp uthälld mjölk och mat minst tio ggr och skyfflat bort valpdiarree från framför hustrappan. Ett lyxigt varmt skumbad tappade jag dock upp. Tyvärr fick jag inte sjunka ner i det själv utan det var till för fyraåringen som kallsvettats hela natten efter sina febertoppar upp mot 40.

Denna lyxhustrutillvaro alltså.

2 kommentarer

  1. anna-maria · maj 5, 2012

    Tuff dag… Krya på er!

  2. fridawahlberg · maj 4, 2012

    Ja den som säger att vara hemmamamma inte är att jobba så borde få sig på käften. Hårt…
    Kämpa på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s