Första maj

Traditionell början på första maj när vi tog hela familjen, inklusive hunden, till stan och lyssnade då våren sjöngs in.Och ja, vi hade faktiskt mössorna på oss. Ca en timme per år luftas dom numera vid sången innan dom åker in i lådan igen. Efter det åkte vi iväg på barnkalas. Och nu har vi landat i soffan framför en film. Och så kan vi konstatera att vappen såg lite annorlunda ut för några år sedan men att det nog är rätt skönt att vakna upp utan huvudvärk och med ett hus som inte luktar gammal sprit på första maj.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s