Nya kärleken

Här är det då. Det där som jag tvingade min man att köra 350 km tur retur med mig  ut i urskogen och tillbaka för att hämta. Ett gammalt litet klädskåp i massiv björk för 70 euro. Surprise. Det blir v i t t. Och Lova får äntligen ett klädskåp efter att jag i månader svurit över den söndriga byrån där hennes kläder nu huserar som lådorna inte går att dra ut på utan att dom kilar fast och sedan ramlar ner. Söndrigt laminatskräp ut, massivt 85 år gammalt skåp in.

Annonser

5 thoughts on “Nya kärleken”

  1. Vad heter färgen du använder? Håller själv på med eett gammalt träskrivbord, men jag vet inte riktigt vilken färg jag skall använda.

  2. Hahaha 😀 Är det dig alla mail handlar om? ”Toinen pariskunta on tulossa Vaasasta, mutta jos ei eivät ota….” Vad fint det ser ut ändå – det såg lite halvskruttigt ut på bilden. Säg till sen när du handlat färdigt på findit, så jag också hinner med 😉 Förresten tycker jag att vi skulle kunna ta en lekdejt någon gång…?

    1. Hahaha 😀 Nej är det sant?! Haha vad lustigt. Sidu vi har bra smak du och jag 😉 Men nu börjar jag väl ha dom möbler jag behöver tror jag, ett sånt här har jag sökt lääänge men dom brukar vara så arma dyra. Å andra sidan var det ju ett heldagsprojekt att få hem det o hitta dit ut i urskogen, ‘åsides’ är nog det minsta man kan säga om där dom bodde 😀 Och ja, vi måste absolut ta en lekdejt jag ha tänkt på det också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s