Väggord och rabattkod

Jag kan erkänna att jag har varit lite lätt tveksam till väggord. Det har känts lite söndertjatat med puppsiga uttryck uppklistrade på väggarna i vart och varannat hus.

Men jag är omvänd. Och nu åkte alltså väggordsoskulden även för mig. Wallstyle skickade ett super fint väggord åt mig som åkte upp på råspontväggen i tvättstugan: Inte ett puppsigt uttryck så långt ögat når. Hur fint som helst, om jag får säga det själv. Det finns många fina lite annorlunda väggord hos Wallstyle. Och så är det lite roligt för er också, för från och med idag och två veckor framöver till och med söndagen den 6 maj får ni alla 10% rabatt på alla deras produkter om ni anger rabattkoden RACKARUNGAR.

Och om nån ännu missat detta så är detta ett  inlägg i samarbete med Wallstyle.

2 kommentarer

  1. Sofia · april 23, 2012

    Den har vi med. Jag tycker om väggord 🙂

    • Joanna · april 25, 2012

      Ja nu gör jag också det 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s