Köp bort!

Hur mycket jag än önskar och försöker så går det tyvärr inte, dom är bara för stora för mig, mina älskade vita converse. Så om nån annan vill ha dem får ni gärna köpa bort dem.

Har varit utomhus max tre ggr i mina desperata försök att övertyga mig själv om att jag kanske kan ha dem fast det floppar löst runt hälarna. 

Vita med silvergrå snören o beigea detaljer. Ena metallringen som ska sitta på lufthålet i fotvalvet på ena skon har tyvärr lyckats trilla bort i övrigt så gott som nya.

Det står att dom är st 36 men detta är nog en sanning med modifikation, jag har normalt storlekar 36-37 men inte ens med två sulor i funkar dessa, så 37,5 gissar jag är närmare sanningen. Mens 4 Womens 5.5 UK 3.5 om det hjälper er. 49 euro tänkte jag är rimligt för dem? Om ni tycker det är för dyrt kan ni ju bjuda det ni tycker dom är värda. Mailadressen hittar ni uppe till höger längst ner i presentationen!

SÅLDA!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s