Only in Thailand

Jag insåg att jag har glömt att dela med er det absolut skummaste vi gjorde under vår Thailandsresa. Och detta var trots allt en resa då vi bodde på ett familjehotell placerat i ändan av ett redlightdistrict i Pattaya och fick leda barnvagnen och tre barn förbi nattens fjärilar som vinkade åt dem varje gång vi skulle till hotellet.Utsikten från vår hotelltrappa. 

Det var även en resa då vi en kväll invigdes (barnen var naturligtvis inte med om nån nu mot förmodan tänkte anmäla oss för försummelse) av ett ungt ryskt par i den ryska vodkans magiska värld och lärde oss att det tydligen var en dödssynd (vi pratar seriöst hotfull rysk man fem före att nacka Magnus) att inte vilja ha mer vodka när man inte vill dricka mer och som gav oss den värsta baksmällan sedan, nånsin.

Det var även samma resa då vi blev headhuntade på gatan av en filmregissör från Bangkok som ville ha med oss i en thailändsk actionfilm. Och även en resa då vi satt vid en bar som bestod av en ombygd VW-buss och drack Cokis med våra barn då barägaren kom och frågade om hon fick bjuda på ‘special-cigarettes’ eftersom ‘you guys work too hard, you need to relaaaax’.Det är inte damen på bilden som erbjöd sina produkter.

Ja. En helt vanlig familjeresa med andra ord. Men det absolut skummaste var ändå det här.Ja. I Thailand kan man om man har tur få mata jätteguldfiskar. Med tuttflaska.

För ett par cent fick man köpa en tuttflaska fylld med nån slags fisksörja som dom blev helt vilda av och detta var eventuellt den konstigaste känslan jag varit med om. Right up there med att en unge kommer ut ur ens, ja ni vet. Alltså dom nappade tag utav h*lvete och slet så man trodde hela gumminappen skulle lossna, och man fick hålla ordentligt i flaskan för att den inte skulle följa med ner i plurret. Och så sjukt roligt på ett galet sätt. Jag lovar att detta skulle bli en enorm hit på Wasalandia.

Annonser

4 thoughts on “Only in Thailand”

  1. alltså, du bara måste berätta vart man hittar dedär guldfiskarna att mata. ! skulle säkert vara roligt då vi planerar en ev thailnadsresa i vinter. 🙂

  2. Kanske jag borde lära våra guldfiskar samma. 😉 Fast de är nog redan så himla glupska, kommer halvvägs upp över vattenytan då det är matdags. 😀

  3. Örk, de där guldfiskarna. Tänk om du skulle ha snubblat i plurret med guldfiskarna.
    Annars hade ni en jätteintressant resa. Hi-hi var ni på strande oxå?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s