Vårmobil

När det allra sista av påskpyntet nu skulle städas bort så kände jag att jag inte var riktigt redo att skiljas från min mobil ännu. Så kvisten fick hänga kvar och påskharen, kycklingarna och de urblåsta äggen fick ge vika för lite fåglar istället.Eventuellt ska dom bli fler ännu, men tills vidare får det se ut såhär. Fåglarna klippte jag ut i vit kartong och det lilla fågelboet gjorde jag av ihopsurrade små björkkvistar. Kanske det blir en kalender-mobil? Där temat på kvisten byter efter årstider och högtider.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s