Sommardrömmar

Huset är fyllt av förkylda personer som klättrar på väggarna och går varandra på nerverna medan vinden viner runt knutarna. Jag delar livsrum med tre krassliga barn och en dunderförkyld man. Gissa två gånger vem som är jobbigast? Tre sjuka barn eller en förkyld man?  Så istället fokuserar jag på en nära framtid utan förkylningar, storm och snöslask. Och googlar vackra staket till gård och terasskanter för att få inspiration.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s