Förvandlingen

Ett tjugo euros fyndbord.Några timmar kärlek senare:Jag är vansinnigt nöjd med resultatet om jag får säga det själv. Lite trixande med lådan ska det till ännu för att få ett nytt botten i den och få den att hänga rakt men det får bli senare.

Vad ingick i behandlingen då? En listbit för att täppa till hålet ovanför lådan, lite akryl , en hel del sandpapprande. Lite saunasupisuoja (man tager vad man råkar haver i skåpen) i gråvit ton för att få skivan mindre orange och som bonus blev skivan mer smutsavstötande, en möbelrestauratör skulle antagligen strypa mig men man får tänka praktiskt också med tre barn i huset. Och så två tunna lager vit färg förstås. Luv it.

Annonser

11 thoughts on “Förvandlingen”

  1. […] av massiva tjocka gamla golvplankor hade vi från innan, den följde med på köpet när vi fyndade bordet på Findit tidigare i vår. Jag gissar att den varit en lucka i golvet till en källare nån gång […]

    1. Tack! Haha, jag tänkte faktiskt just på dig när jag drog på saunasupisuojan och funderade vad Lundagårds Aija sku säga om det månne? Borde väl tagit till linoljefärg och nåt vax istället men det var nu vad som råkade finnas i skåpen 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s