Älska fynd

Findit levererar. Om man råkar ha turen med sig. 20 pix.Jag råkade gå in på Findit precis när bordet kommit upp bara nån minut innan och ringde genast och tog det. När Magnus körde efter bordet var säljaren lite snopen då han insett att han måste ha prissatt det alltför lågt. Inom tio minuter efter mitt samtal hade tre till ringt och velat ha bordet.

Gammalt, massivt trä, inte ett maskhål, super stabilt, Det enda felet bordet har är en träbit som saknas strax ovanför lådan och att lådan är bottenlös. Inget som inte kan fixas. Och så att det var lackat med båtlack i en orangeaktig ton. Lite slippapper rådde bot på det och sedan, kan ni gissa? Resultatet får ni se imorgon!

Annonser

3 thoughts on “Älska fynd”

  1. Häh, jag kollade också på det där och tänkte nästan skicka på det (såg det också bara några minuter efter att det kommit ut), men lät bli det. Ser framemot slutresultatet. Gott att det kom till ett bra hem 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s