Årets påskpäskor

Årets påskhäxeri hade utökats med en tredje musketör. Ifjol låg Lova och sov i vagnen medan pojkarna knackade på hos grannarna och önskade Glad Påsk. I år fick hon vara med för första gången.Soligt värre i Söderbyn idag.Nån egen väska att samla godis fick hon inte (vi försöker trots allt uppehålla nån slags rimlig nivå fast hon är tredje barnet), det gick väl sådär. Så fort vi kom hem rev hon Elias väska av honom och snattade åt sig några små ägg och pillade självmant av det glansiga pappret och åt med nöjd min. Man blir hungrig av att påskhäxa.Och trött.

Annonser

2 thoughts on “Årets påskpäskor”

  1. Vilka söta häxor!
    Här var jag nog tvungen att ge några ägg och godisar åt minstingen förra veckoslutet då de andra hade korgarna fulla. Inte kan man nu säga åt stackaren att han inte får då de andra glufsar i sig framför honom. Annat var det med första barnet jo..

    1. Ja hon försåg ju sig själv så helt utan blev hon ju inte, hon har, eller tar sig, helt andra rättigheter än nåndera pojkarna haft 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s