Påskmobilen igen

Att fota i motljus och försöka få skarpa bilder av nåt som hänger i ett fönster visade sig vara snudd på omöjligt. Speciellt när man inte har annat att tillgå än Iphonen då systemkameran fortfarande är paj. (Jag hoppas den ska fixa sig själv där i byrålådan, hummm…). Gjorde ett försök att fota på kvällen istället, om det blev bättre eller sämre vet jag inte men eventuellt ser man detaljerna aningen tydligare.

Annonser

5 thoughts on “Påskmobilen igen”

  1. Pinterestade dig 🙂 enda jag inte får in i mitt huvud är hur du fått äggen upphängda… Limmade du dit upphängningen också eller hur sitter snöret fast i ägget? Är totalt novis på urblåsta ägg, men det här måste jag göra nästa år 😉

    1. Knöt fast en kort bit av en tändsticka i änden på varje tråd som jag pillade in genom hålet så den lade sig på tvären, voilá 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s