Påsk hos oss

Den är inte gul. Jag förstår att det kommer som en enorm shock för er. Den består istället av diskreta små detaljer som smugit sig in.

Lite ägg i en korg.Ett litet silverägg bland ljusstakarna.Björkris som ännu inte slagit ut, med, vad annars, V I T A kycklingar i. Gissa om dom var vita från början? Finns inget jag inte kan rädda med lite vit färg. Narcisser som doftar ljuvligt. Små barnahänder som inte kan låta påskpyntet vara ifred.VidekissorOch en liten påsk-mobil som jag fixade ihop igår i något plötsligt infall av inbillad pysselgen. Ett man-tager-vad-man-haver-pyssel. Väldigt ekologiskt. En kvist från trädgården, urblåsta ägg (innehållet serverades som omelett till lunch), tidningsurklipp, några fjädrar jag hade liggande sedan ifjol, sidenband jag hade i en låda och vit kartong, och en och annan svordom. Et voilá!

GLAD PÅSK FRÅN OSS!

Annonser

4 thoughts on “Påsk hos oss”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s