När tidens gång blir uppenbar

Igår sålde jag en trotjänare. Vår Maclaren resevagn som är den enda vagn som överlevt alla år av mitt vagndilles köp och sälj. Den enda vagn som alla våra tre barn hunnit åka i. Som vanligt när nån barnpryl lämnar oss för gott slog ett litet stygn av sentimentalitet till.Vi bytte ett vrålåk mot ett annat. Pengarna som kärran genererade fick gå till den vars vagn det ursprungligen var. William 2006.Blev William 2012. Och jag känner mig plötsligt lastgammal. Igen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s