Konsten att slappna av

Jag vet ju att det finns ett par Mingus fans därute som vill se en glimt av honom nu och då. Han gör inte så mycket väsen av sig som ni ser. Är han inte ute och vaktar sitt revir så hittar man honom på ett varmt, mjukt ställe i den här ställningen.

 

2 kommentarer

  1. Boa · april 2, 2012

    var bor Mingus medan ni är i Thailand? och protesterar han då ni kommer hem? Min mormor hade i tiderna en stor perserkatt, mormor var ofta till södern och då hon kom hem visade katten tydligt att den inte godkände att matte varit borta, surade i flere dagar och vägrade att äta den mat hon satt fram. Satt min mamma (som skött om katten medan min mormor varit borta) fram mat så åt han nog med god aptit 🙂 Sen så småningom så dög min mormor igen 🙂

    • Joanna · april 4, 2012

      Mingus bodde hos en släkting medan vi var borta så han fick springa ute på landet som han är van med och det gick galant! När vi kom hem protesterade han inte alls, tvärtom har han varit extra gossjuk sen vi kom hem och framförallt nattetid trycker han sig fast i mig i sängen vilket han inte gjorde innan, han är helt klart glad att vi är tillbaka 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s