Lilla ladyn

Dagen började med ett kärt återseende, öppna dagis. Där Lova igen utmärkte sig genom att skrämma slag på minst ett annat barn genom att vara så hårdhänt att pojken sedan grät och skrek och behövde vara i sin pappas famn varje gång hon närmade sig.

Tyvärr slutade det med en ynklig och febrig liten loppa som somnade på min mage i vardagsrumssoffan. Den enda gång hon är tillräckligt lugn för att gosa i soffan länge nog för att somna är när hon har feber. I friskt tillstånd aldrig så lugn och lady-like.

Nobody puts Lova in a corner.

Annonser

4 thoughts on “Lilla ladyn”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s