Klippet

Det var några bekanta som reagerade på mitt hår i gårdagens inlägg. Så vad hände egentligen med håret?

Mitt hår fick ryka efter ett ödesdigert snabbdopp i en hotellpool i Pattaya med klorhalten snuddande på giftbad. Tjugo minuter senare var hela nedredelen av håret blågrönt. I mer än en vecka försökte jag desperat rädda mina testar som vid det laget såg mer ut som nåt som böljar i havet än människohår. Djuprengöringsschampon och specialmedel från frissan prövades men när inte ens frisören fick bukt med det sade hon till slut bara ‘I decide for you. Ok?’

Ett par tårar föll samtidigt som flera års hårodling men såhär i efterhand känns det hur bra som helst. Den desperata pushen jag behövde för att våga förändring  (och ja jag är plågsamt medveten om min extrema rotutväxt men blonderingsmedel finns inte att få tag i i Thailand så det fick vänta tills vi var hemma igen).

Annonser

3 thoughts on “Klippet”

  1. Du passar ju hur bra som helst i kortare hår! Skitsnyggt! Härliga bilder från er Thailandsvistelse.

  2. Jag tycker att det är riktigt snyggt. 🙂 Å Det är bara hår så det växer ut igen. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s