Värmeböljan

Dagens termometerbloggeri. Ifall nån skulle ha missat nyheten om att det är kallt nu. I Kuusamo har dom haft -39,2 imorse. Vi har med andra ord rena värmeböljan hos oss då när det var bara dryga -29 imorse när vi skulle iväg. Älskar min dunrock just nu. Vacker vinterdag i all ära men det här är ändå liiite överdrivet. Tacka gud för öppna dagis som räddar dagar som idag när man har tre sjövilda, rastlösa barn hemma som inte kan härja av sig utomhus.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s