Skräcken

Man blev ju inte direkt mindre orolig för att färdas i thailändsk trafik med småbarn utan barnstol än man varit från innan när man läste det här. Olyckor händer ju även här hemma förstås oavsett hur dyra bakåtvända bilbarnstolar man använder. Men jag vet ju hur det brukar kännas när man susar fram i 160 km i timmen utan bilbälte och chauffören slirar från fil till fil med vad som känns som några centimeters avstånd till de andra bilarna ,så  inget jag ville läsa med mindre än två veckor till avfärd direkt. För att inte tala om alla ormar, kubmaneter, drunkningsrisken etc etc. Det var lättare att vara globetrotter då man var barnlös och sorglös och livets skörhet inte var fullt så uppenbart ännu.

Annonser

1 thought on “Skräcken”

  1. Kan man inte hyra stolar där då? Bor din mamma alltså där? Har hon inga bekanta som har bilstolar, eller används sådana bara inte där?
    Då jag var till frankriket med äldsta sonen lite innan han sku fylla två hade jag bett mina farföräldrar låna bilstol av bekanta. Den var verkligen inte vad jag väntat mig men sku kanske endå ha hjälpt lite vid eventuell krock. Eller åtminstone sku jag ha haft ett lite friare samvete ifall nåt sku ha skett, jag hade ju försökt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s