Äntligen

Jepp. Efter att ha suktat i snart två år och tänkt att den aldrig kommer att bli min på grund av det vansinniga priset så har jag, igen, lyckats fynda en nyskicks begagnad till halva nypriset.

Älska andrahand. Jag har aldrig köpt en enda barnvagn som ny och jag har som sagt fnatt på vagnar så jag har hunnit med några stycken. Och alla har varit i toppskick ändå.

En röd Bugaboo Bee från 2010 som är knappt använd är på väg till oss snart. Luv it. Luv it. Luv it. Och det bästa. Att jag fick som jag ville, dvs en Bee classic, den äldre modellen som har större sufflett än den nya, och ändå i toppskick vilket jag antog var uteslutet nu när dom inte längre finns att köpa nya. Det perfekta resesällskapet till Thailand. Jihuuu.

Annonser

1 thought on “Äntligen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s