Hanséns on ice

Och så lite bilder från idag på det.

Vi trotsade kylan och begav oss till skridskobanan igen. Och jag gjorde premiär i hockare. Jag tänkte att när jag en gång är så ruskigt dåligt på at skrinna och knappt hålls på fötterna i skor jag haft sen jag var åtta år så kan det ju inte bli mycket sämre, bara roligare. Jag hade fel. Den första halvtimmen använde jag barnvagnen som rullator innan jag insåg att det är fullkomligt omöjligt att använda samma teknik som med damskrinnskor och hittade knixen. Att jag sen inte kan stanna med dessa på fötterna är ett problem för en annan dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s