Dagen

Just another day. Hela familjen försov sig. Vi vaknade klockan 9.20. Det händer typ aldrig. I normala fall skulle det bara varit skönt men idag skulle vi befinna oss på barnrådgivningen klockan 10 hela familjen. Ups.

Klockan 10.02 steg vi innanför dörren på bvc. Då hade vi alla ätitit frukost, till och med kokat och druckit kaffe, läst Vasabladet på nätet, klätt oss alla fem, tjafsat med en trotsig Elias och resonerat med en bestämd ettåring om vilka kläder som dög att kläs på, hunnit ut och knäppt på bilvärmaren i god tid och kört iväg med hela familjen i -20 graders kylan. Ingen hade ens strumporna ut och in. Det måste vara nån slags rekord.

Sen körde vi multitasking och hade parallella kontroller, Williams sexårskontroll gjordes i ett rum medan Lovas 1,5 års kontroll sköttes i ett annat rum. Båda fick godkänt stämpel om än Lovas längd och Williams vikt låg något i underkant.

Sen snabbt hem, barnen fick vänta i bilen medan Magnus och jag sprang in och packade varsin väska. Sen släppte Magnus av oss vid Öppna dagiset i stan och drog till gymmet ett par timmar.

Barnen fick lunch vid öppna dagis, jag och Magnus åt smörgåsar till lunch i bilen. Sen snabbt hem igen och byta till varmare kläder, gräva fram skridskorna och hjälmarna och iväg till en cykelbutik och vässa två av fyra par skridskor. Innan dess hann vi med  ett hastigt varv via loppis och hämta ett par hockeyklubbor åt pojkarna. Sen åkte vi och skrinnade  i två timmar medan Lova sov skönhetssömn i vagnen som vanligt.

Hem. Mera multitasking. Magnus gjorde middag medan jag dammsög huset och städade undan lite. Direkt efter middagen ringer grannfrun och undrar om vi glömt barnkalaset som börjat en halv timme sedan?? Hoppsan. På fem minuter strök jag en skjorta åt William och skickade iväg honom mot grannen. Magnus stack snabbt till närmaste stormarket och köpte en present. En stund senare kom han hem med den,. jag packade den snabbt och grannflickan fick sin gåva. En halvtimmes barnprogram med dom två yngre och sen började kvällsrutinerna med gröt och tandborstning, blöjbyte och det vanliga tjafset om att man inte vill gå sova. Och nu är klockan nio och jag ligger åter igen som en klubbad säl i soffan framför brasan och undrar vart dagen tog vägen och varför jag blivit så dålig på att uppdatera bloggen.

Ja. Och så en sak till. Min dator har pajat totalt så nu är jag och bloggen tillfälligt hemlösa och hyr in oss på nåder på Magnus laptop när jag får tillåtelse. Just another day som sagt.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s