På hal is

Dagens program. Vi letade upp en isrink där det inte kryllade av skolbarn och så snörde vi skridskor på alla familjemedlemmar som inte sov i vagnen. Fördelen med att ha barn som behöver lära sig diverse vintersporter är att man nu har en helt legitim orsak att vingla omkring som Bambi på hal is själv också utan att se konstig ut. Hur lustigt är det inte att jag nu frivilligt både skidar och skrinnar som jag hatade så evinnerligt som barn. Efter en lite risig start då Elias inte ens ville prova stå på skridskorna fattade han plötsligt galoppen och skrinnade gladeligen i två timmar trots kylan och pojkarna protesterade högljutt när det var dags att gå hem för att mamma och pappa hade kalla och värkande fötter.

Denna nya förälskelse vi har med uteliv gör inget för min bloggkärriär precis. För det första är jag inte i närheten av en dator när vi är ute så mycket just nu och för det andra är jag som en klubbad säl när vi kommer hem igen.  Och för det tredje bjuder jag bara på bilder av samma barn i nya snödrivor hela tiden.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s