Kilimanjaro

Vi packade bilen full med skidor, pulkor, stjärtlappar, extra sockor och vantar och en mellanmålsväska innehållande bland annat en termos Kilimanjaro kaffe som svärfar hämtat hem från Tanzania häromdagen. Sen drog vi till Vasas Kilimanjaro för en dag i snön.Det gäller att passa på att njuta av vintern så länge vi kan. Om tre veckor imorgon, jihuuuu, åker vi till värmen och återvänder först den 23:e mars, med lite tur kommer våren med oss hem. Tills dess ska vi skida, skrinna och ränna så mycket våra rumpor håller.

Annonser

1 thought on “Kilimanjaro”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s