Flytt?

Nu när papper.fi inte längre är nåt att hurra för och bloggen fungerar allt sämre funderar jag på en eventuell flytt. Det är ofta svårt för mig att komma in på bloggen överhuvudtaget, säkerligen även för er, bilder som inte öppnas och framförallt så drunknar jag i spam trots spamfilter. En bra dag får jag bara ca 10 spammeddelanden, en dålig dag 400 och uppåt. Det här är ju inte bara dåligt för mig utan även för er iom att era kommentarer drunknar i all spam vilket gör att jag svarar sämre på era frågor.  Så vad tycker ni? Ska jag börja kika runt lite? Abandon ship som så många andra fd papper bloggare?

Annonser

9 thoughts on “Flytt?”

  1. Då jag hörde att Papper-sidan skulle omstruktureras till bloggportal var jag försiktigt optimistisk och tänkte jag skulle vänta och se hur det utvecklades.

    Men allt efter tiden gick, bloggarna krånglade, allt redaktionellt material togs bort och sidan blev ett rykande vrak av sitt forna jag bestämde jag mig för att rösta med fötterna (för att markera mitt missnöje med hur hela grejen skötts…och ännu sköts) så att säga och flyttade till wordpress, mest eftersom jag är bekant med upplägget och vet att det är enkelt att flytta materialet.

  2. Jag rekomenderar inte blogspot. Visserligen relativt lätt och enkel att förstå sig på. Men krånglar nu som då. Svårt att få snygga upplägg med bilderna. Jag tycker det låter som alla wordpressare är nöjda.

  3. Funkar det inte, så är det en fullgod orsak att flytta. Finns ingen vits att hålla kvar i nånting som inte utvecklas.

  4. Jag har fått så jättesvårt att kommentera papperbloggar sen sidan gjordes om. Det tar mig nästan 5 minuter att posta en kommentar, så det gör ju att man oftast inte orkar vänta utan läser och inspireras och sen drar vidare till nästa sida, vilket ju är lite trist. så jag röstar för flytt, heja heja!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s