Om tidens gång

Jag sålde just bort vårt babyskydd. En mamma med putande mage kom och plockade upp Lovas gamla stol. Hon har inte suttit i den på ett tag redan men det stack ändå till lite av sentimentalitet i mig när jag släppte den ifrån mig.

Plötsligt slog det mig att jag eventuellt aldrig mer kommer att hämta hem en pytteliten rosa skruttig nyföding från bb i det där första babyskyddet. Då dom är sådär små att dom nästan försvinner i stolen. Det har varit ett så magiskt ögonblick när man får packa ner dem i babyskyddet och ta hem dem för allra första gången.

Att sånt funderar vi på i Söderbyn idag.

Annonser

3 thoughts on “Om tidens gång”

  1. Jag får användning av vårt babyskydd en gång till…men bara en gång till 😦 (psst, här har barnen också kommit på ‘löpande band’, tre barn inom loppet på 3½ år…)

  2. jaa, jag har oxå sålt det ena.. och vi har inga småskruttar mera fast jag inbillar mig det… :S

    Men får väl glädja någon annan med grejorna istället… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s