Snabbmatstips

Jag är egentligen inte så mycket för färdig mat av olika slag. Oftast är mikromat och dylika helfabrikat äckligt mjuka, sliskiga, smaklösa och fulla med tillsatser. Brukar mest se det som ett nödvändigt ont som jag tar till nån enstaka gång när jag inte hinner laga mat till mig själv. Tills nu.

En liten låda hittades i frysdisken. Och jag måste erkänna att det här är helt fantastiskt gott. Fräscht, hälsosamt, super goda smaker, bra konsistens, krispigt och helt perfekt faktiskt. Låter det för bra för att vara sant? Det är dessutom helt utan tillsatser. Noll E-ämnen. Nej jag är inte sponsrad av Findus, bara uppriktigt positivt överraskad.

Finns det nåt negativt? Man blir proppmätt, jag orkade just och just äta upp den. Rött ris, massor med bönor, solrosfrön och grönsaker mättade helt otroligt. Och så en sak. 900 kalorier i en portion. Jag tuppade nästan av när jag insåg att den lilla oansenliga mängden hälsosamheter innehöll lika mycket energi som en Macdonalds måltid. Inget för den som bantar med andra ord. Men kanske nåt att stoppa i sig innan man ska ge sig ut i skidspåret.

En kommentar

  1. johanna1980 · januari 17, 2012

    Hejsan!
    Efterlyser lite tips.. Du som är Vasabo och en hejjare på asiatisk mat.. Jag äter ju inte asiatiskt har jag fått för mig, men vill nu prova på lite grann. Vart löns det att gå och vad löns att beställa in som premiär rätt / ställe?! Galen fråga jag vet, men om du kan tipsa om nåt lite snällare att börja med…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s