Om balans

Nu har jag äntligen sett Melancholia. Jag har velat se den länge eftersom jag hört så mycket om den och den rosats så men Magnus har totalvägrat. Ikväll efter middagen såg jag den för mig själv istället. Förväntningarna var minst sagt skyhöga.

Och den ÄR ju så vacker. Och den ÄR ju så djup. Och den ÄR ju så bra så bra. Och den kryper en verkligen under skinnet. Och jag förstår ju varför alla kulturnissar älskar den men jag blev så sjukt deprimerad att jag nu är tvungen att balansera upp det med nån dålig komedi med Goldie Hawn från nittiotalets början som kommer på teve för att inte få total dödsångest här på lördagkvällen.

Annonser

2 thoughts on “Om balans”

  1. Vi såg den också igår kväll. Den var verkligen fin, och man blev verkligen melankolisk av den. Trevlig resa till Thailand. 🙂

  2. Har än en gång läst ditt genus inlägg.
    Håller med.
    Länkade ditt inlägg på min sida. Lade upp min åsikt i saken. Hoppas det var ok.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s