Sista chansen

Imorgon dansas julen ut, till mitt stora förtret. Så ikväll tar jag ut allt. Jag har spelat julmusik i flera timmar och drivit Magnus till vansinnets brant. När jag stack ut och sprang blev han tvungen att rensa skallen med lite Guns n’ roses.

Jag dricker den sista glöggen som jag hittade i skåpet, länsar russin och mandel skålen  och imorgon ska barnen få gå lösa på pepparkakshuset.

Granen är jag faktiskt ganska glad att slippa nu, även om jag älskar att ha julgran och gärna skulle ha en stående hela vintrarna. Men nu barrar den så förhärdat att jag blir galen, vi har barr överallt fast jag dammsuger fem gånger om dagen i ett försök att begränsa skadan. Vi har till och med barr i sängen, och ja det sticks, så nu räcker det faktiskt även för denna crazy christmas lady.

Annonser

2 thoughts on “Sista chansen”

  1. Oj oj.. kommer nog dricka glögg än i år.. Har nämligen en halvliter marlis glöggkoncentrat kvar.

  2. Köp en ädelgran, den barrar inte alls! Det gjorde vi i år och jag är mkt nöjd! Har aldrig haft en så fin gran och idag åkte den ut – inte ett barr har den släppt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s