Vitt och pudrigt

Gårdagen var så ljuvlig att vi idag helt enkelt beslöt oss för att trycka på repeat. Medan Lova sussade sött i vagnen i sin nya åkpåse från Urban Jungle som förövrigt är helt suverän, bästa köpet ever) så misshandlade vi andra våra rumpor lite mer och åkte pulka och stjärtlapp så pudersnön yrde.

Och från vit pudersnö till vit pudrig sand. Märker ni vilken fin övergång där? Så smidigt av mig haha. Jo. Efter att ha velat till och från i tre månader om vi skall åka till Thailand eller inte i vinter och besöka mina föräldrar så gjorde vi idag slag i saken och bokade. Den 14.2 på Alla hjärtansdag bär det av mot solen och värmen och familjegemenskap. Fem och en halv vecka (maj gaaad vad skönt det ska bli!) i värmen. Och jag slipper hem till mitt andra hemland som jag saknar så. Så håller vi tummarna att detta inte behöver förvandlas till ambulans och inlagd på sjukhuset i Thailand för tredje gången bloggen sen.

Annonser

6 thoughts on “Vitt och pudrigt”

  1. Härligt, och så skönt att få stanna där lite längre, så tär inte det på lika mycket liksom. Att stressa fram och tillbaka så långt bort känns ju i kroppen för både stora och små. Jag är förresten också nyfiken på hur det kommer sig att du vuxit upp delvis i Thailand (eller har jag missförstått?) och att din ma o pa bor där. Berätta gärna när du har lust o tid!

  2. Naaaajs! Känns som om halva finlandssvenska bloggosfären skulle vara ute och resa nu, vår bröllopsresa i november känns redan avlägsen 😛

  3. Wow! Bor dina föräldrar i Thailand? Jobbar de där eller lever de pensionärsliv? 🙂 Skönt låter det hur som helst! Lycka till med resan.

  4. VAD SKÖNT!
    Jag är så avis så jag — spricker =)
    Vad kul för er att ni får värme och se mamma och äta noodles 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s