En fantastisk dag

En måndag i januari. Den bästa dagen på länge.Himlen var blå och solen sken. Det fick bli en liten utflykt.Vi råkade tajma vår utfärd så att vi hade turen eller oturen att köra förbi precis när Merventos enorma nacell till vindkraftverket skulle svänga in. Spännande för pojkarna att se men mindre spännande att sitta i bilkön som bildats.Sol, snö, en slalombacke som ännu inte öppnat för säsongen och stjärtlappar. Allt man behöver för den roligaste underhållningen som finns, för både vuxna och barn. Det blev en tur upp till utkikstornet på toppen för mig och William. Och naturligtvis var telefonen nere i backen så jag inga bilder kunde ta på den fantastiska utsikten. Solen, dimman, snön.Sen rutschade vi hela vägen ner igen.Sen åkte vi mot stan på en fika för att avsluta dagen. Det var vackert.Och det var dimmigt.Och när vi slutligen åkte hem var månen så enorm och rund och gul där den kikade fram mellan träden och jag svor över att jag bara hade med mig min Iphone som tar världens sämsta bilder.Och nu njuter vi på renskinnet framför brasan trötta och friskluftförgiftade.

 

 

Annonser

1 thought on “En fantastisk dag”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s