När man överlevt

Nu har vi överlevt ett barnkalas igen en gång. Ljudnivån slog nya rekord och barnen verkade trivas och det var ju syftet.

William fick sitt Blixten McQueen kalas som han hade önskat. Allt från tårtan ända ner till goodiebagsen som barnen fick fiska åt sig hade Blixten på sig. Jag fick kämpa hårt för att han inte skulle ha sin Blixten pyjamas som han fick i julklapp på sig också.

Lova tycker sugrör är det bästa sedan skivat bröd. Helst ska man klämma in så många man kan i munnen på samma gång.

Det var bara en sak som var roligare än sugrör idag. Att när alla andra är i vardagsrummet smyga iväg till köket, klättra upp, dra ner en tallrik och smaska i sig resterna av chokladkakan som nåt barn lämnat efter sig.

Nu pustar vi ut i soffan med lördagsfilm och ett glas rödvin.

Annonser

4 thoughts on “När man överlevt”

    1. haha 😀 Oj nej, det har jag aldrig tänkt på men nu när jag kollade lite bilder så är det ju sant haha! Men oj, hrrrm, hoppas Elias blir lite…mindre lik honom som vuxen 😉 Får man säga så?

  1. Grattis till det överstökade kalaset! 😉
    Här har vi redan genomgått två ”carsskeden” och flera carskalas. Får se om trean också kommer att falla lika för dem i tre-fyraårsåldern. 🙂 Nu är det starwars som är hetast bland de två äldre.

    1. Ja vi går genom olika skeden varje år beroende på vad som är favoritfilmen på teve just då 🙂 Först var det muminfeber och mumintårta, sen var det buuklubben och buuklubbentårta sen byggare bob o nu cars- Elias hade ifjol fnatt på ice age filmerna så det blev ice age tårta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s