Året som gick 2011 del 2

JULI

I juli njöt vi av sommaren. Vi flyttade ut till sommarstugan och blev kvar hela semestern. Jag försummade bloggen och satsade istället hundraprocentigt på villaliv, familjeliv, sol, bad och bastu. Ett och annat vinglas på bryggan i solnedgången rymdes också med. Och massor med grillmat. Det var en oförglömlig sommar. Kanske den bästa någonsin, trots att jag var tröttare än någonsin förr i mitt liv. julijuli3juli2

AUGUSTI

I augusti försökte vi hålla sommarfiilisen kvar, vi hängde på sommarstugan på helgerna och njöt, gjorde korsord och badade mera bastu.Däremellan försökte vi få undan lite mer trädgårdsarbete.Vi firade Lova loppans allra första födelsedag.augustiOch Mingus stackaren blev biten och opererad och fick gå med en kroppsstrumpa i flera veckor. Jag gick på bloggbrunch.brunch3Och vi firade villaavslutning med traditonsenlig kräftskiva.

SEPTEMBER

September var en slö bloggmånad för mig om man ser på inläggen. jag gick i alla fall på bloppis på Ritz och träffade andra bloggare.Lova växte till sig, visade upp sina risgryn och var sötast och gladast i världen som vanligt.sept1Och så tapetserade vi om lite i vardagsrummet. Ferdinand fick flytta in. 

OKTOBER

Oktober bjöd på fantastiskt höstväder. Vi var ute hela dagarna. oktobersol1Utemöblerna fick inte flytta in i garaget riktigt än, vi hann ännu med några måltider i solen.OktoberväderOch till och med en sista eftermiddag i bikini på terassen. Till slut tog sommaren i alla fall slut och hösten kom med besked.oktoberregn Med hösten kom även Elias astma igång på allvar. Alltför många turer till akuten och en natt på sjukhuset blev det innan vi fick rätt medicin åt honom som håller astman i schack. 

NOVEMBER

Novembermånad var mörkOch ovanligt kändistät. Jag gick på Mia Törnbloms föreläsning,på Eric Amarillos keikka och slingrade mig in backstage,och så fick vi träffa Anitha SchulmananithaOch Johanna Ögren på bloggkryssningen.Och så var det ju Stockholm.Mot slutet av månaden blev det dags att försöka mana fram lite julkänsla med hjälp av årets första eller sista videkissor.julvide2

DECEMBER

I december tog jag på mig en struts och gick på bloggalaFör att inte livet skulle bli alltför glammigt passade vi på att fixa lite febersjuka barn också.Vi pysslade julpynt.Och gick på en oförglömlig julfest.stjärngosse1Och så firade vi förstås jul och nyår.Och femårig bröllopsdag.nyår11

Det var ett fint år. En fantastisk sommar. Men också ett år då jag till slut fick betala priset för åratal av sömnbrist och stress. Tröttheten slog fötterna från under mig och jag har fått lära mig att tagga ner lite, inte rusa så fort fram, bygga hus, renovera, inreda, föda barn, allt på samma gång.

Så det har varit ett år när jag fått återupptäcka hur mycket jag älskar att läsa, att skriva och att bara prata i timtal med goda vänner över en kopp kaffe. Ett år med många långa promenader och joggingturer och timmar ute med barnen. Ett år då jag fick lära mig att ibland strunta i dammråttorna i hörnen och att man faktiskt kan låta bli att göra allt själv. Man kan packa familjen i bilen och flytta till sommarstugan och betala nån annan att måla huset, man måste inte stå där och göra det själv, världen går inte under för det.

Vad önskar jag mig 2012? Mindre trötthet och en mindre stressad kropp och själ. Friska barn och lika mycket kärlek som 2011.

Annonser

1 thought on “Året som gick 2011 del 2”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s