Imorgon

Imorgon kommer del två på årskrönikan som är long overdue. Lovar. Imorgon ska jag ta mig i kragen. Idag har jag inte hunnit eftersom jag umgåtts med goda vänner från morgon till kväll och nu ska jag passa på att umgås lite med min man också, så jag försummar er ännu ikväll. Det här är världens tråkigaste blogg just nu jag vet, men vi ses imorgon!

Under tiden får ni gärna bombardera mig med tips på era bästa teve-serier genom tiderna, vad har jag missat??

Annonser

4 thoughts on “Imorgon”

  1. När jag var till min lillebror hade svägerskan upptäckte en gammal serie på youtube som vi helt glömt bort. Beauty and the beast… riktigt 80tal, men rätt bra serie 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s