Att ha en överraskning på gång igen

Ja jag älskar ju det här med små överraskningar. Nu är min man på väg till butiken för att handla nyårsmiddag åt oss till imorgon. Nån ledig dag har han inte i nyårshelgen och på kvällen firar vi nyår med släkt och vänner, så det finns varken plats eller tid för att fira detta.

Fem år sen idag var jag en mycket stressad blivande brud som höll på dukade långbord och med hjälp av släkt och vänner försökte klämma in tio pers mer i ett rum än det egentligen fanns plats för dagen innan vårt bröllop. Det fanns gott om hjärterum även om vissa stjärtar eventuellt hade lite mindre rum än andra. Champagnen vi hade inhandlat och satt på kylning i hotellsvitens kyl förblev odrucken när vi kom oss dit efter tre på bröllopsnatten. Den oöppnade flaskan står fortfarande oöppnad i vår kyl eftersom jag lyckats antingen vara gravid eller en ammande spädbarnsmamma alla nyår sedan dess. Imorgon skall den korkas efter fem års väntan.

Men tillbaka till poängen, imorgon hinns det inte med att fira bröllopsdag, så nu när min intet ont anande man åkt ifrån jobbet och inte är uppkopplad till nätet på nån timme har jag dragit igång en liten surprise till ikväll. Inget överdådigt, en liten sista minuten idé bara, men gott så.

Annonser

3 thoughts on “Att ha en överraskning på gång igen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s