Den stora jultröttheten

Jag beklagar att det har varit lite skralt med inlägg här på bloggen på sistone, julstöket har tagit musten ur mig och den stora jultröttheten har slagit till. När huset nu är så gott som färdigstädat, även en stor del av skåpen och lådorna, granen är inne och alla julklappar utom en är inhandlade, känns det som ögonlocken skulle behöva stödas upp med tändstickor. Årets kortaste dagar och det bedövande mörkret gör sitt.

Men det är helt okej. En vardag kvar och sen inleder vi vår fem dagar långa julledighet, vi får faktiskt ha Magnus hemma både julafton och juldagen till all lycka. Och sedan börjar det ju ljusna, snart vänder det mot vår! Tills dess ska jag krypa upp i soffan och njuta av den sprakande brasan, den vackra julgranen och den underbara juldoften som fyller huset. (Juldoft på påse is the shit, aldrig har vårt hem doftat underbarare.)

Annonser

1 thought on “Den stora jultröttheten”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s