Att ha blivit med jul

Ja nån större förändring i min frisyr blir det i alla fall inte den här veckan, jag är alldeles för trött för det. Idag har vi rusat runt på jakt efter dom sista julklapparna, fortsatt att julstäda, målat lite (bara det allra nödvändigaste ska göras nu så här till jul) och så förstås tagit in och klätt julgranen. Det blev inte en röd gran i år heller, big surprise.

Så nu får julen faktiskt komma. Julbaka tänker jag inte göra i år heller , limpa och pepparkakor finns i butiken. Juldoften köpte jag på påse idag, Greenleafs doftpåsar som bland annat säljs på Säde i Vasa har en juldoft som heter Cinnamon, ljuvlig! Lite glögg i muggen nu och så överdosera Tommy Körberg et co så är nog julfiilisen snart på topp!

Annonser

1 thought on “Att ha blivit med jul”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s