Alla älskar rea

Klick klick och så har man beställt hem lite nya tillskott till inredningen. Farligt farligt. men roligt, speciellt då man hittar det mesta på nätbutikernas julreor för en mycket förmånlig shoppingtur. Dessa borde vara på väg hem till oss småningom:

Bilder från Ellos och H&M.

Lite förvaring, V I T förvaring, vad annars. Förvaring kan vi aldrig få för mycket av i den här familjen. Och lite nya dynor till vardagsrummet och sovrummet, mitt problemrum som jag nu har börjat ta itu med. Hoppas julgransmattan hinner hem till jul nu bara.

Annonser

1 thought on “Alla älskar rea”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s