Choices, choices

Tack för era tips om nätbutiker som säljer åkpåsar, en del hade jag redan kollat in men några var nya. Det finns ju så enormt mycket att välja på, fast i ärlighetens namn så begränsar ju nog budjeten en del också för vissa av dom här drömmarna kostar ju upp emot 250 euro. Men man kan ju titta i alla fall.

Bilder lånade från metsola.com, babyshop.se och babystyle.fi.

Färgvalet begränsas också en hel del eftersom vår vagn är lite speciell färg, och ja, det måste faktiskt passa ihop. Är man estetiskt skadad så är man. Offroad heter färgen på vår vagn och är väl nånstans där i mellanlandet mellan en brun-beige och armégrön.

Knallig ceriserosa, rött, gult och dylikt faller alltså tyvärr helt bort. Det lutar lite åt en av dom neutrala svarta men jag ju mer jag ser på dom space-iga silverpåsarna desto roligare tycker jag dom är. Vad tycker ni? Dom lyxiga 7 am påsarna och den rosa från Voksi faller bort pga prisklassen dessvärre.

Annonser

2 thoughts on “Choices, choices”

  1. Lundmyr har också en jättesnygg svart åkpåse. Men jag kollade just LundmyrVasa´s hemsida och den var tyvärr tillfälligt slut. 79€, helt ok pris.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s