Galabomb

BloggkommentatorernaMitt utmärkta sällskap, Cha-cha, Jessica och Eva.Hannah och Anne kollar med spänning in vem som tar hem följande pris.Peppe och Linn delar ut pris.Eva blev årets nykomling.Spännande, spännande. Vem tar hem det? Malenami, Sama suomeksi, Kakkakaffe, Basse och Nicolinas morsa var alla nominerade till Årets blogg.KonfettiregnEva tog hem vinsten! Grattis!Paradise Oscar och Eva and the Heartmakers stod för musiken.Retrodrottningarna Hanna och Aija. Aija som förövrigt nominerades för priset för Årets snyggaste blogg och Hanna som var nominerad i kategorin Årets mest inspirerande blogg.Och till slut, yours truly, nöjd och glad om än med något ömma fötter i slutet av en rolig kväll.

Annonser

6 thoughts on “Galabomb”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s