Tekniknissen

Det tog några veckor innan jag listade ut hur man fick dit den. Men nu är den äntligen där. Hemknappen. Det gick plötsligt upp ett ljus i min sega mammahjärna.

Längst uppe till höger i sidomenyn. Jag skulle hellre haft den placerad nånstans uppe runt headern eller haft möjligheten att klicka på headern för att komma till bloggens startsida men nu vet jag inte hur man gör det med detta tema. Good enough.

Det var flera andra som bloggar med Modernist temat som haft samma problem och som bad mig berätta om jag listade ut det. Jag gjorde så att jag skapade en ny widget, och valde bild widget. Laddade upp en bild av texten ‘Startsida’ som jag skrev med samma font och färg som övriga sidomenyrubriker står i. Laddade upp bilden och sedan kan man välja att ha bilden att länka till en sida, och skrev naturligtvis in bloggens adress. Klart! Lätt som en plätt när man väl kom underfund med hur man kunde få till det.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s