De ouppfostrade

Ja nå vi må inte ha haft dom mest väluppfostrade barnen på plats igår, men i all fall hade vi ju dom absolut sötaste barnen på plats. Förstås.

Annonser

2 thoughts on “De ouppfostrade”

  1. voi gulligulligulli. Så fina! Förresten, satt jag och gick igenom mina mail idag (det mesta är spam) men så såg jag att du mailat mig i veckan! tyvärr kommer jag inte att åka ner till Hesa alls nu på måndag, eftersom Kennet har sin firmafest och det är liksom hans tur att åka på något skoj. Men du ska ha så roligt och knock them out!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s