Igelkotten

Länge länge har jag sökt efter lämpliga gamla skolplanscher/undervisningstavlor till barnens rum, framförallt Williams rum. Dem jag stött på har antingen varit i alltför dåligt skick eller extremt dyra. Idag hade jag turen att fynda en gammal tysk skolplansch med en igelkotte på Stundars julmarknad.

igelkott2

För 7,50 blev den min efter lite köpslående, inte så illa. Och jag tror den kommer passa perfekt in i Williams rum som går i vitt, mörkbrunt, grått och lite turkost.

Annonser

5 thoughts on “Igelkotten”

    1. Jag tänkte också missa den, såg den först på tredje varvet runt bland försäljarna, det låg en bunt med olika såna här tavlor i en hög på marken bredvid en massa havrekärvar, försäljaren som ägde dem hade inte sitt bord ens där utan en bit ifrån, så jag hade verkligen tur som råkade få syn på dem alls.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s