The Grinch

Jag älskar julen. Jag älskar julpynt och julmat, juldofter och julmusik. Varje år suckar Magnus redan efter första veckan för att han tröttnat på all julmusik och frågar tre gånger om dagen från nyårsdagen framåt om han får kasta ut den barrande gröna saken i hörnet.

Men i år har jag inte alls hittat julfiilisen. Inte ens lite. Delvis är det väl vädret, idag var vi ute och njöt av solen och plus 4,5 grader. Underbart. Bara inte särskilt juligt. Men jag är ju uppvuxen i Thailand och har firat så gott som hälften av alla jular de senaste femton åren i Thailand så snö brukar inte vara avgörande för min julkänsla.

Jag vet inte vad det är med mig i år. Jag kanske håller på förvandlas till the grinch. Tips på hur man hittar den försvunna julkänslan?

Annonser

5 thoughts on “The Grinch”

    1. Jo jag ska, jag har lovat det flera ggr men glömmer hela tiden bort det, ska skärpa mig och försöka samla ihop lite gamla foton att fota av småningom! 🙂

  1. Ja jag får nog försöka locka fram den med julmusik ocg glöggdoft och sen bara dra fram julpyntslådan helt enkelt och tro på att den kryper fram i alla fall småningom.

  2. Den kommer nog! Tror inte man kan ”tvinga” fram dem. Men du kan ju testa med lite glögg. Pepparkaksbak och julpynt kanske också funkar. Det skall jag i alla fall göra i helgen 🙂

  3. Hej!

    Vi har gjort en enkätundersökning till vår kandidatuppsats som riktar sig till föräldrar med barn under 10 år. Vi undersöker barns påverkan på föräldrarnas beslutsprocess i mataffärer. Vi vore enormt tacksamma för ert deltagande. Tusen tack på förhand!

    https://survey.mamut.com/s?s=23273

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s