Bloggkryssningen

Nu då, äntligen, ett bildregn från den fantastiska bloggkryssningen.

På fredag morgon hoppade Andrea, Marica (vars bild jag snott) och jag på tåget ner till Helsingfors.

Väl framme i huvudstaden började vi med det som skulle bli ett av resans största teman. Mat. Lunch på Vapiano.

Sen var det dags för kryssning, vi checkade alla in i varsin A-klass hytt med havsutsikt. Silja och Visit Sweden tog väldigt bra hand om oss under hela resan. Förutom mat och dryck i flera omgångar bjöds vi på private shopping tur i tax freen, en träff med drag artisten Marko Vainio och ett besök på bryggan. Som sig bör på alla bloggevents fick vi även goodiebags, alltid lika trevligt.

Väl framme i ljuvliga Stockholm checkade vi in på nyöppnade Scandic Grand Central. Snyggt  och fräscht. När man kom upp med hissen klev man ut på en avsats som tycktes hänga i luften tack vare glasväggarna. Balkongen som syns hörde till Maricas och mitt rum. Nån friare nedanför som sjöng serenader bjöd Grand Central dock inte på. Kanske det var för att det var två gifta småbarnsmammor som bodde i rummet.

Lördagen bjöd förutom lite shopping och lunch på Wagamama även på en träff med Anitha Schulman, super trevligt!

Och sen var det naturligtvis dags för mer mat igen, denna gång i hotellets restaurang.

På kvällen var det meningen att vi skulle gå till Berns på femårsfest (uttalas med fördel Burns, gärna med överdrivet amerikanskt uttal om man vill vara extra hipp som alla som deltog i denna bloggresa naturligtvis är). Efter en mixup med LISTAN vid dörren beslöt vi oss för att skippa Burns och dra vidare till Riche istället.

Söndagen inleddes med, vad annars, mera mat.

Hotellfrukost i sällskap av Johanna Ögren som pratade bloggar och problematiken kring marknadsföring i bloggar. Intressant och roligt!

Resten av söndagen gick i shoppingens tecken tills vi igen klev på båten och kryssade hem igen. Underbart roligt, det var jätte kul att lära känna alla som deltog!

En lista över alla deltagare och mer bilder hittar ni bland annat här. Sedan kan ni klicka er in hos alla andra deltagare och hitta mer bilder.

Annonser

12 thoughts on “Bloggkryssningen”

  1. Låter som en lyckad resa! Men varför hade jag intrycket av att det var Amanda Schulman ni skulle träffa? Anitha Schulman är ett helt obekant namn för mig.

    1. Det var meningen vi skulle träffa Amanda från början men sen hade hennes man Alex ordnat en överraskningsresa till Dubai, så dom var bortresta. Anitha är hennes svägerska, gift med Alex bror Kalle och bloggar på Mama 🙂

      1. Ok, tack för klargörandet! Jag trodde det var jag som var helråddig 🙂 Hade svaga minnen om att ni pratat om just Alex förut så därför mindes jag att det var Amanda ni skulle träffa 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s